Neptun? Se poate și mai rău !
Să zicem că ajungi în Neptun. Nu contează că ești în trecere, că vei sta acolo 3 zile, poate chiar 7 dacă îți permiți sau că ești obligat de diferite împrejurări să stai acolo. Nu e capăt de lume, se poate și mai rău. Dacă te afli pentru prima dată acolo, sau vrei să vi pentru prima dată ca să mai schimbi destinația, trebuie să ții cont de câteva lucruri pentru a-ți îmbunătăți sejurul pentru care plătești o groază de bani .
1. Pentru pasionatul de fotografie
Poate că ești fotograf profesionist, poate că e doar un hobby sau poate că vrei doar să le arăți oamenilor de pe rețelele de socializare cât de bine te distrezi tu la Neptun…parcul de distracții (e doar unul, stațiunea e mică, o să-l găsești fără prea mare efort) este destinația perfectă atât ziua, cât și noaptea.
2. Plaja
Cam peste tot sunt diferite bucăți de plajă, amenajate mai frumoase sau mai puțin frumoase cu diferite prețuri și diferite condiții. Cea mai frumoasă plajă este “Why not beach” și se află între Neptun și Jupiter. Este atât de bine amenajată încât ai impresia că ești într-un loc exotic !
3. Degustătorul de pizza
Dacă vrei să mănânci o pizza bună, te implor, nu face greșeala de a te duce la Springtime doar pentru că te atrage prețul de 14 lei. Ești mai câștigat dacă cumperi o pizza congelată și o lași la soare în timp ce tu (încerci să) te bronzezi. Du-te acolo unde se face pizza pe vatră. Costă într-adevăr între 20 și 30 lei dar măcar simți că mănânci o pizza … care are gust de pizza.
4. Mici, friptură, pastramă și muzică populară live?
Surpinzător, găsești și asta. Este exact lângă intrarea parcului de distracții și este imposibil să nu remarci această terasă pentru că fumul grătarului se extinde destul de mult și muzica se aude destul de tare. În schimb, s-ar putea să ai o problemă dacă te așezi ca un om normal la masă și vine chelnerul și îți ia comanda, și anume că mâncarea o să fie rece (sau cel puțin așa a fost în cazul nostru). Poate că dacă aștepți la coadă și plătești pe loc și te duci după la masă ... o să ai noroc să fie mâncarea caldă.
5. Mâncare pentru toate gusturile
În Neptun … NU! Decât să dai o poală de bani pentru o mâncare de calitate proastă … mai bine mergi 10 minute până în Jupiter la ,,Four Seasons” care până acum ceva timp a fost restaurant, iar acum este autoservire. Prețurile sunt ireproșabile, iar mâncarea este atât de bună încât chiar dacă ai sentimentul că nu mai poți să mănânci, tot încerci să mai mănânci câte ceva pentru că ESTE PREA BUNĂ! Friptura este bună, pizza este bună(este făcută pe vatră), cartofii sunt buni, ciorba este bună, absolut tot este bun! Programul este de la 11 la 23.
6. Ce să NU faci în Neptun(și poate chiar în orice altă stațiune)
Poate că toți avem un sentiment de fericire copilărească când vedem oameni îmbrăcați în mascotele copilăriei noastre. Totul este bun și frumos până când mascota devine agresivă și trage de tine sau de copiii tăi să faceți o poză pentru 10 lei . NU faceți poze cu ei ! Nu merită nici măcar atenția voastră acei oameni care sunt leșinați după bani și strică imaginea unui personaj îndrăgit de toată lumea prin atitudinea lor. Mai sunt și clovnii care spun că au o surpriză pentru cel mic și îi fac o săbiuță după care spun că te costă 5 lei. În fine, ei măcar nu sunt agresivi.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bucarest Stail | Macanache Dubla Lansare

Sprâncene? Ce? Cum? Unde? Cât?

Fericire pe bază de haine | Resale Shop