Goslar | Oraș de povesteRO: Goslar este un oras istoric (i-aș zice un Sibiu luxos și mult mai ofertant din punct de vedere turistic) din Germania, pe care l-am vizitat într-una din zilele petrecute acolo.
Este un oraș încărcat cu istorie, clădiri spectaculoase(locuite), multe obiective turistice precum teatre, muzee și palate. Noi am luat-o la pas pe străzi alături de un ghid, oprindu-ne din când în când la clădiri mai spectaculoase, ascultându-le povestea.
Am fost și la Kaiserpfalz, palatul imperial din Goslar, pe care din motive legate de timp, n-am apucat să îl admirăm decât din exterior. Chiar și așa, ne-a bucurat privirea și am rămas cu încă o amintire plăcută.

Era decembrie, venea Crăciunul și târgurile de Crăciun erau în plină desfășurare. Predominau standurile cu dulciuri și cele cu vin fiert. Pe lângă toate acestea, era un mic magazin cu orice produs 1 euro. Regret amarnic că n-am luat de acolo mai multe lucruri, având în vedere că era plin de orice ...
EN: Goslar is an historycal town of Germany, which I visited when I was in Germany. It is a town full of history, with spectacular buildings, a lot of tourist spots like theatres, museum and palaces. We went on the streets with a guide, which stopped us from time to time to the most spectacular buildings, listening to their story. We went at Kaiserpfalz, at imperial palace of Golsar, but we did do not have enough time to visit inside.

It was december and Christmas fairs was already on. Were a lot of stands with candy and mulled wine. It was and a minimarket with everything at 1 euro. I am still sad that I do not bought more stuff ....Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bucarest Stail | Macanache Dubla Lansare

Sprâncene? Ce? Cum? Unde? Cât?

Fericire pe bază de haine | Resale Shop